Φοβάστε; Είστε ένας άνθρωπος που θέλει να βιώσει δυνατές συγκινήσεις; Πιστεύετε στα φαντάσματα; Στις φυλακισμένες ψυχές; Έχετε περίεργες αναζητήσεις; Τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα τρία πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία στον κόσμο!

The Langham London (Λονδίνο, Ηνωμ. Βασίλειο)

Το ξενοδοχείο Langham London άνοιξε τις πόρτες του το 1865 και αποτελεί το παλαιότερο από ταGrand Hotels του Λονδίνου. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1797. Η ιστορία του περίεργη! Λέγεται πως εκεί τριγυρνούν εφτά φαντάσματα. Η πιο άγρια ιστορία του ξενοδοχείου είναι ότι ένας γιατρός, ενώ απολάμβανε το γαμήλιο ταξίδι του, χωρίς συγκεκριμένη αιτία, σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε και ο ίδιος! Το σκηνικό διαδραματίστηκε στο δωμάτιο 333! Θα θέλατε να κοιμηθείτε στο ίδιο; Εμείς πάντως όχι! Παρ΄ όλα αυτά, το ξενοδοχείο είναι πεντάστερο και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι μοναδικού κάλλους και ποιότητας!

Dr Holms (Geilo, Νορβηγία)

Ένα ξενοδοχείο, του οποίου η ομορφιά έχει γράψει ιστορία στη χώρα, την οποία βρίσκεται! Οι υπηρεσίες που προσφέρει μοναδικές. Πανέμορφη θέα, εκπληκτική κουζίνα, σεμινάρια μαγειρικής, όμορφη live μουσική, καταπληκτικά- ευρύχωρα δωμάτια! Ένα γεγονός όμως έχει στοιχειώσει τη φήμη του. Το 1926 μια νεαρή γυναίκα που βρισκόταν εκεί για το μήνα του μέλιτος της έπιασε τον άντρα της να την απατά με μια άλλη γυναίκα. Αφού εξαφανίστηκε για 3 μέρες βρέθηκε κρεμασμένη στη σοφίτα του ξενοδοχείου. Το δωμάτιο που διαδραματίστηκε το γεγονός ήταν το 320! Όλοι οι πελάτες μιλάνε για αυτό το δωμάτιο, χωρίς φυσικά να θέλει να διαμείνει κανείς. Εσείς θα μένατε;

Contele Vladimir (Bran, Ρουμανία)

Tελευταίο και καλύτερο σας αφήσαμε,το ξενοδοχείο Contele Vladimir που βρίσκεται στην καρδιά της Τρανσυλβανίας, στους πρόποδες του κάστρου Bran. Είναι γνωστό και ως το κάστρο του Δράκουλα! Ο πιο γνωστός πελάτης, ήταν ο Βράντιμιρ ο Παλουκωτής, εξαιτίας της αγαπημένης του συνήθειας να σκοτώνει με αυτόν τον τρόπο τα θύματα του. Λέγεται πως οι ψυχές των θυμάτων, έχουν στοιχειώσει τα δωμάτια. Η διακόσμηση είναι ανάλογη του μέρους!

Θα επισκεπτόσασταν ποτέ τα παραπάνω ξενοδοχεία;

touristorama.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook