Τελευταία ενημέρωση: 23:00

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο 48χρονο, ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Πέμπτης (δείτε εδώ), ενώ οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι τώρα.

Ο 48χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Πόμπια και πήγε για ψάρεμα στους Καλούς Λιμένες όπως συνήθιζε, όμως έκ τοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Μέτα από τις πρώτες έρευνες, βρέθηκε το αυτοκίνητο του μαζί με το σκάφος, ενώ αργά το απόγευμα εντοπίστηκε ένας κουβάς ο οποίος, σύμφωνα με τη γυναίκα του 48χρονου, χρησιμοποιούνταν από τον αγνοούμενο για να τοποθετεί τα ψάρια που έπιανε.

Η κινητοποίηση των αρχών είναι πρωτοφανής και οι έρευνες, οι οποίες θα συνεχιστούν αύριο  με το πρώτο φως της ημέρας, γίνονται από ξηρά αλλά και από αέρος, καθώς το μεσημέρι \”σηκώθηκε\” ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας,.

Το απόγευμα δύτες συνέδραμαν στις έρευνες καθώς ένα σενάριο που εξετάζεται είναι ο 48χρονος να έπεσε κατά λάθος στη τρικυμιώδη θάλασσα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλών Λιμένων Ηρακλείου, για αγνοούμενο 49χρονο αλιέα, ο οποίος εκτελούσε παράκτια αλιεία από τις μεσημβρινές ώρες της 06-11-2013 στην περιοχή δυτικά του όρμου Καλών Λιμένων.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν για τη διεξαγωγή ερευνών προς εντοπισμό του 49χρονου, από την ξηρά περιπολικά οχήματα Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, καθώς και Ομάδα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνδράμοντας στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΜΑΚ.

Επίσης πραγματοποιήθηκε έρευνα από θαλάσσης με τα ακόλουθα σκάφη: Α/Κ-ΕΠ/ΚΟ «ΑΝΤΩΝΙΟΣ Σ» Κ.Λ.35, Α/Κ-ΕΡ/ΚΟ «ΣΤΕΛΛΑ» Λ.Η.3433, Ρ/Κ «ΠΥΡΡΟΣ» Τ.Π.2077, Α/Κ-ΕΡ/ΚΟ «ΒΑΓΓΕΛΙΩ Τ» Κ.Λ 41, και Α/Κ-ΕΠ/ΚΟ «ΒΟΥΛΑ» Ν.Η.80 με την αρωγή τεσσάρων δυτών.

Στις έρευνες συμμετείχε μεσημβρινές ώρες σήμερα και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, με αρνητικά αποτελέσματα.

Οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook