Τελευταία ενημέρωση 10:50

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα στο κελί του στις φυλακές Χανίων στην Αγιά, ένας Έλληνας κρατούμενος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Κρητικό 65-70 ετών,ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στις διωκτικές αρχές για κακουργηματικής φύσεως αδικήματα.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε περίπου στις 6 το πρωί, όταν σωφρονιστικός έλεγχος κατα τον καθιερωμένο ανα μισάωρο έλεγχο των κελιών, πέρασε και απο το κελί του συγκεκριμένου κρατούμενου.

Τότε συγκρατούμενός του, φώναξε πως  κάτι συμβαίνει. Αμέσως κλήθηκαν και άλλοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι μπήκαν στο κελί και διαπίστωσαν πως ο κρατούμενος ήταν νεκρός.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr. ο θάνατός του πρέπει να είχε επέλθει πριν απο λίγη ώρα, καθώς το σώμα του ήταν \”ζεστό\”.

Εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον κρατούμενο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε και επισήμως ο θάνατός του.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανάκριση με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αν και φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και πιθανόν οι τοξικολογικές εξετάσεις. 

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook