Ρίγη συγκίνησης και ελπίδα προκάλεσε η είδηση της γέννησης ενός βρέφους μέσα στο ισοπεδωμένο από τον τυφώνα αεροδρόμιο της πόλης Τακλομπάν των Φιλιππίνων.
Η 21χρονη Έμιλι γέννησε ένα κοριτσάκι σε χώρο του εγκαταλελειμμένου αεροδρομίου το πρωί της Δευτέρας, γεγονός που έκανε να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα όσοι ήταν εκείνη την ώρα παρόντες.
Ήταν μία σπάνια καλή είδηση για την παράκτια πόλη, όπου το πέρασμα του τυφώνα Χαϊγιάν άφησε πίσω του τουλάχιστον 10.000 νεκρούς, ενώ χιλιάδες άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να ξεριζώνονται από τους ισχυρότατους ανέμους.
Η γέννηση του μικρού κοριτσιού ήταν ένα θαύμα, καθώς η μητέρα βρισκόταν σε κέντρο εκκένωσης, όταν ο τυφώνας χτύπησε και πλημμύρισε την πόλη. Χρειάστηκε να κολυμπήσει και να κρεμαστεί σε στύλο προτού μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος του αεροδομίου.
«Είναι τόσο όμορφη. Θα την ονομάσω Μπέα Τζόι, προς τιμήν της μητέρας μου, Μπεατρίς», δήλωσε η 21χρονη, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της.
«Είναι το θαύμα μου. Νόμισα ότι θα πεθάνω έχοντάς την ακόμη στην κοιλιά μου, όταν μας παρέσυρε ένα μεγάλο κύμα», πρόσθεσε.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook