Θα έρθουν από τη Σαγκάη στα Χανιά για να παντρευτούν.

Αυτό ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη αντιπροσωπεία φορέων του Τουρισμού και επιχειρηματίες από την Σαγκάη, οι οποίοι εξειδικεύονται στην προώθηση γαμήλιων τουριστικών πακέτων για ζευγάρια από την Κίνα, και οι οποίοι επισκέφτηκαν εχθές τον κ. Βουλγαράκη, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, κ. Εμμανουήλ Γιαννούλη και τον υπεύθυνο Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Εμμανουήλ Βολικάκη.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ.Απόστολο Βουλγαράκη, ότι τον ερχόμενο Απρίλιο θα πραγματοποιήσουν 16 γάμους στα Χανιά, στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Rose Weddings”, που υλοποιεί η Περιφέρεια με στόχο την ανάπτυξη του Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους παραμονής στα Χανιά επισκέφθηκαν διάφορους χώρους ώστε να επιλέξουν τους κατάλληλους για την Τέλεση των γαμήλιων τελετών.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, τους υποσχέθηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τις δράσεις τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook