Τις θέσεις του συνδυασμού τους παρουσίασαν σήμερα οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης ενόψει των εκλογών της 24ης Νοεμβρίου στο ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Στη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε ο επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ.Μ./ΤΑΚ κ. Γιάννης Χαρωνίτης, ο οποίος τόνισε πως το ψηφοδέλτιο έχει ανανεωθεί σε συντριπτικό βαθμό, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως μέσα από τον συνδυασμό εκπροσωπούνται 11 ειδικότητες.

Εξάλλου τόσο ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Γ. Χαρωνίτης, όσο και ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρος Ινιωτάκης μίλησαν για την ανεργία που πλήττει τους νέους μηχανικούς, καθώς τα ποσοστά αγγίζουν το 80%.

Τέλος ο κ. Χαρωνίτης σημείωσε: \”Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας για συνεχή ανανέωση και συνεργασία με τις υγιείς δυνάμεις του χώρου μας, δημιουργήσαμε την ΔΗΣΥΜ με την συμμετοχή των παρατάξεων:
– ΠΑΣΚ-σ
– ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ (ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ)
– ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΗΜ.ΑΡ.)\”

Ποιος είναι ο Γιάννης Χαρωνίτης

Ο κ. Χαρωνίτης είναι Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός, απόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών. Εργολήπτης δημοσίων έργων.

\"\"

Από το 2006 ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων έργων με την τεχνική εταιρεία «Αξονας Κρήτης ΑΕ». Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας από το 2010 όπου εκλέχθηκε με την παράταξη της ΠΑΣΚ-σ. της οποίας είναι και Γραμματέας. Είναι Μέλος της Δ.Ε. από τον Απρίλιο 2013.

Σήμερα είναι υποψήφιος για την Αντιπροσωπεία του Τμήματος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Είναι 33 ετών, παντρεμένος με 2 παιδιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook