Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Για αύριο Πέμπτη 14/11, προβλέπονται βροχή και τοπικές καταιγίδες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Για αύριο Πέμπτη 14/11, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Για αύριο Πέμπτη 14/11, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Για αύριο Πέμπτη 14/11, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr