Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι δύο γονείς στην Κίνα άφησαν μόνο τους στο σπίτι το μόλις τριών ετών κοριτσάκι τους και έφυγαν… αμέριμνοι για δουλειά.

Λίγο αργότερα το παιδί τους βρέθηκε να κρέμεται από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που μένουν σε έναν χώρο κλεισμένο με χοντρά κάγκελα, ειδικά διαμορφωμένο για να μην τρυπώνουν στα διαμερίσματα οι κλέφτες!

\"\"

Αυτό που έσωσε τη ζωή του μικρού κοριτσιού ήταν το γεγονός ότι το κεφαλάκι του σφηνώθηκε σε ένα άνοιγμα και έτσι δεν έπεσε στο κενό, αλλά και ότι ένας γείτονας που άκουσε παιδικά κλάματα, είδε τι συνέβαινε και κάλεσε άμεσα την πυροσβεστική.

Το παιδάκι, τελικά, απελευθερώθηκε εγκαίρως από τις κινεζικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, που στη συνέχεια ειδοποίησαν τους ανεύθυνους γονείς.

Με βάση τους ισχυρισμούς τους, η κόρη τους πρέπει να βαρέθηκε μόνη στο σπίτι και έτσι άρχισε να ψάχνει για αυτούς. Στη συνέχεια, με κάποιο τρόπο κατάφερε να ανοίξει το παράθυρο, αν και οι δυο τους είπαν ότι είχαν κλειδώσει καλά πριν την εγκαταλείψουν.

\"\"

«Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε ο πατέρας της μικρής και πρόσθεσε πως «είμαι ευγνώμων που στο τέλος όλα πήγαν καλά».

Όσο για το αν σκοπεύουν να την αφήσουν και πάλι μόνη τους, υποσχέθηκαν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ξανά.  

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook