Δεν πίστευε στα αυτιά της μια 57χρονη γυναίκα στο Βόλο, όταν πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι εξιχνίασαν την κλοπή 1.500 ευρώ και 12 χρυσών λιρών από το αυτοκίνητό της και ότι συνέλαβαν ως δράστη τον… γιο της! 
Μάλιστα, ο 18χρονος είχε ήδη πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο μέρος των κλοπιμαίων.
Στην εξιχνίαση της κλοπής που έκανε άνω- κάτω την οικογένεια, οδήγησαν οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για ύποπτες συναλλαγές στο ενεχυροδανειστήριο που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας. 
Μόλις έφτασαν, βρήκαν απ\’ έξω τον νεαρό ο οποίος είχε πάνω του 540,90 ευρώ και μία χρυσή λίρα χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή τους. 
Ο 18χρονος δεν άργησε να ομολογήσει ότι είχε σκηνοθετήσει κλοπή σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου της μητέρας του και είχε πουλήσει λίγη ώρα πριν μια χρυσή λίρα στην 52χρονη υπεύθυνη του ενεχυροδανειστηρίου αντί 180 ευρώ.
Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα που διαπιστώθηκε ότι δε διαθέτει έγκριση για την έναρξη άσκησης επαγγέλματος, όπου κατασχέθηκε η λίρα, ενώ βρέθηκαν χρυσά και ασημένια κοσμήματα για τα οποία δεν υπήρχαν παραστατικά αγοράς και κατασχέθηκαν ώσπου να ερευνηθεί η προέλευσή τους. 
Η 52χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο 18χρονος κατηγορείται για υφαίρεση.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook