Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Μετά από παρακολούθηση 1,5 χρόνου και αρκετών δοκιμών, ο 14χρονος Ανδρέας Ξηρός βρίσκεται προ των πυλών της Παιαινίας. Ο νεαρός μέσος ταξίδεψε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και όπως όλα δείχνουν, από τη νέα σεζόν θα αποτελέσει στέλεχος της πράσινης ακαδημίας.

 

Ο Ανδρέας Ξηρός έχει γεννηθεί στις 2 Ιανουαρίου του 1997 και αγωνίζεται στην ακαδημία Αθλόπολις του Ηρακλείου, η οποία ανήκει στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού. Μπορεί να παίξει ως κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ και αμυντικός μέσος, ενώ στο μεγάλο τουρνουά που έγινε πέρυσι στη Λεωφόρο, ήταν ο αρχηγός της ομάδας του στο αντίστοιχο ηλικιακό κλιμάκιο.

 

Για τον Ανδρέα Ξηρό έχουν εξαιρετική άποψη ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Γιάννης Σαμαράς και ο προπονητής των 97άρηδων, Κώστας Φρατζέσκος. Ο νεαρός μεσοαμυντικός επέστρεψε στο Ηράκλειο και περιμένει ειδοποίηση, ώστε να ανέβει μαζί με τους γονείς του στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

 

Στο τουρνουά του Σοφικού δοκιμάστηκε επίσης ο νεαρός επιτελικός μέσος Μάρκος Ζεϊτίδης, ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα. Είναι η τρίτη φορά που περνάει από το μικροσκόπιο της πράσινης ακαδημίας και μάλιστα αναδείχτηκε κορυφαίος γκολκίπερ της διοργάνωσης του Σοφικού, Σαμπατάκος.

 

Πηγή: prasinanea.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook