Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη με θέμα «Πορεία υλοποίησης του έργου ‘Επέκταση Κτιρίου Αεροσταθμού, Λοιπές Βοηθητικές Εγκαταστάσεις και Διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων Ι. ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ’ » κατέθεσε σήμερα Τρίτη ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Πρόκειται για το τεράστιο θέμα το οποίο παρουσίασε αναλυτικά την Δευτέρα το Flashnews.gr (Δείτε εδώ).

Στην ερώτησή του ο κ. Βιρβιδάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τις διαδικασίες του έργου, από την ένταξή του στο ΕΣΠΑ μέχρι την έγκριση της σύμβασης από το Ελεγκτικό, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στις 23 Μαΐου 2013 ο τότε Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σταύρος Καλογιάννης, στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Καταλήγοντας ο κ. Βιρβιδάκης ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς εάν τηρείται το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και κατ’ επέκταση παραμένει εξασφαλισμένη η χρηματοδότησή του από το ΕΣΠΑ, εάν υπάρχουν προβλήματα στην υλοποίηση του έργου, και αν ναι ποια είναι αυτά και πως θα αντιμετωπιστούν.