Ακόμα μια ενημερωτική Ημερίδα, με θέμα το παιδικό ποδόσφαιρο, διοργανώνει τη Δευτέρα (25/11, 17.45) στο Πολιτιστικό Κέντρο Καθιανών ο Πανακρωτηριακός.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17.45 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καθιανών, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πανακρωτηριακός Α.Ο μέλος των Σχολών της Liverpool F.C. Foundation διοργανώνει Ημερίδα, όπου οι Ειδικοί Συνεργάτες της Ακαδημίας μας, θα αναπτύξουν πολύ σημαντικά θέματα σε σχέση με την ενασχόληση των παιδιών με το παιδικό ποδόσφαιρο, που αφορούν την πολύπλευρη υποστήριξη του προπονητικού μας προγράμματος  και θα δώσουν κατευθύνσεις σε όλους μας, στους τομείς της σωστής διατροφής, της ανάπτυξης ψυχολογικών δεξιοτήτων, τις αθλητικές κακώσεις, την πρόληψη  και την αποκατάσταση μικροτραυματισμών. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία και τις εισηγήσεις τους, οι:
Λίνα Ψούνη-Αθλητική Ψυχολόγος
Χαρά Τελιοπούλου-Διατροφολόγος
Κυριάκος Κακαβελάκης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Αδάμ Μπούτζουκας-Φυσιοθεραπευτής
Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα.  Δίνει κατευθύνσεις ομαδικότητας και συνεργασίας, προσφέρει κοινωνικότητα, στόχους, διδάσκει αξίες και αρχές ζωής. Σας  καλούμε να ενώσουμε τις προσπάθειές μας και όλοι μαζί να πάρουμε μέρος σε  μια \’\’συζήτηση\’\’ αφιερωμένη στα παιδιά μας! 
Με εκτιμηση,
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πανακρωτηριακός Α.Ο. 
Μέλος των Σχολών της Liverpool F.C. Foundation\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook