Υλικά

• 500 γρ. χοιρινό μπούτι (από κομμάτι τρανς)
• ½ ματσάκι μαϊντανό
• 5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
• 400 ml. λευκό ξηρό κρασί
• 150 γρ. ζωμό κρέατος (που μας έχει περισέψει)
• Λίγο αλεύρι, για το αλεύρωμα του κρέατος
• 80 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι (ανάλογο)

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας, σε ακανόνιστα μακρόστενα κομματάκια. Το διαπλατένουμε μ’ένα μπάτι και κατόπιν το αλατοπιπερώνουμε. Αλευρώ- νουμε ένα ένα τα κομμάτια του κρέατος και τα θωρακίζουμε στο ελαιόλαδο. Γυρνάμε και από τις δύο πλευρές, φροντίζοντας να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.

Αποσύρουμε και αφήνουμε κατά μέρος. Παράλληλα, σε άλλο τηγάνι βάζουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το ζωμό κρέατος, συμπληρώνουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το σκόρδο και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει σάλτσα.

Τέλος, προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος και αφήνουμε να πάρουν μία βράση όλα μαζί. Διορθώνουμε τη γεύση, άν χρειαστεί και σερβίρουμε.