Μετά από τρεις περιπου μήνες χωρίς καθηγητές για τα μαθήματα Φυσικής και Βιολογίας και ύστερα από την έντονη αντίδραση μαθητών, καθηγητών και γονέων, στους οποίους συμπαραστάθηκε ολόκληρη η τοπική κοινωνία, φαίνεται ότι βρέθηκε λύση για το το Λύκειο Σφακίων.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σφακίων μετέβη στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Παιδείας και υπηρεσιακούς παράγοντες, εκθέτοντας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Λύκειο και ζητώντας άμεση λύση.

Η συνάντηση έγινε σε έντονο κλίμα και ενώ το Λύκειο των Σφακίων τελεί εδώ και λίγες ημέρες υπό κατάληψη, ζητώντας το αυτονόητο.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Πολάκης με το  πέρας της συνάντησης έλαβε τη διαβεβαίωση ότι τη Δευτέρα το πρωί θα εγκριθούν οι πιστώσεις για την τοποθέτηση δύο αναπληρωτών καθηγητών για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Φυσικής και της Βιολογίας, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι καθηγητές αναμένεται να βρεθούν στη θέση τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα, το οποίο είχε αναδείξει το flashnews.gr (δείτε εδώ) είχε φτάσει μέχρι και τη Βουλή μέσα από ερωτήσεις βουλευτών, ενώ καθηγητές και γονείς είχαν στείλει επανειλημμένως επιστολές προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και το Υπουργείο, ζητώντας να καλυφθούν οι ελλείψεις και τα παιδιά να ξεκινήσουν, έστω και καθυστερημένα τα μαθήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook