Γεμάτα με αρρωστημένες σκηνές από πορνό με ανήλικα παιδιά ήταν τα κινητά και το laptop που είχε στην κατοχή του ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Κέρκυρα από τις διωκτικές Αρχές ενώ φωτογράφιζε κρυφά ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της πόλης!

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι συσκευές του περιείχαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο νεαρός Ελληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όπου εξακριβώθηκε ότι στα δύο κινητά του τηλέφωνα υπήρχαν 2.400 φωτογραφίες και βίντεο παιδικού πορνογραφικού υλικού, ενώ και στον φορητό του υπολογιστή ήταν καταχωρημένος μεγάλος αριθμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Το laptop και τα κινητά κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου εξετάζεται το υλικό που περιείχαν από τους ειδικούς για να εξακριβωθεί αν είναι ελληνικής προέλευσης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του νεαρού, όπου κατασχέθηκαν ένα ξίφος και τέσσερα μαχαίρια. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για παράνομη κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και οπλοκατοχή. Ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

espresso.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook