Ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ και ο Τόνι Μπλερ, που είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους διατηρώντας στην εξουσία τους Εργατικούς της Βρετανίας επί δέκα χρόνια, πλέον δεν μιλούνται μετά την αποκάλυψη της ανάρμοστης σχέσης της Κινέζας, πρώην συζύγου του ισχυρού άνδρα των μιντια, Γουέντι Ντενγκ και του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα \”Daily Mail\”, Μπλερ και Ντενγκ είχαν περάσει ρομαντικά Σαββατόβραδα το 2012, στη βίλα της οικογένειας Μέρντοχ στην Καλιφόρνια, κάτω από τη… μύτη του Μέρντοχ. Εκτός από την Καλιφόρνια, το παράνομο ζευγάρι είχε απολαύσει τον έρωτά του και στο Λονδίνο, σ΄ένα πανάκριβο διαμέρισμα στο ξενοδοχείο Ritz αλλά και στη Νέα Υόρκη.

Οι υπηρέτες του Αυστραλού μεγιστάνα ήταν αυτοί που αποκάλυψαν στο αφεντικό τους την εξωσυζυγική σχέση της Ντενγκ με τον Μπλερ. Οταν ο Μέρντοχ έμαθε για τον ερωτικό δεσμό, έκοψε \”μαχαίρι\” κάθε σχέση με τον πρώην ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Μπλερ χάνοντας έναν ισχυρό σύμμαχο, έριξε τον… εγωισμό του και προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να επικοινωνήσει με τον Μέρντοχ για να απολογηθεί . Μάταια όμως. Ο Μέρντοχ δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο. Από την πλευρά του, ο Μπλερ δήλωσε μέσω εκπροσώπου του, ότι η σχέση του με την πρώην κυρία Μέρντοχ ήταν \”πλατωνική\” και χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του Μέρντοχ ανοησίες.

Το τελευταίο διάστημα, ο βρετανικός Τύπος σχολίαζε με… τακτ την ερωτική σχέση του Μπλερ με την Ντενγκ. Μάλιστα, η εφημερίδα \”Guardian\” είχε γράψει: \” «Οι Μπλερ και οι Μέρντοχ, μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Μπλερ είναι μία από τις πολύ σημαντικές κοινωνικές κατακτήσεις της Γουέντι Ντενγκ».

Εκτός από τις φιλικές σχέσεις που συνέδεαν τις δύο οικογένειες, το 2010 ο Τόνι Μπλερ έγινε και ο νονός της κόρης του Μέρντοχ, Γκρέις. Στα βαπτίσια που έγιναν στις όχθες του ποταμού Ιορδάνη, με προσκεκλημένους πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, όπως η Νικόλ Κίντμαν και ο Χιου Τζάκμαν, παραβρέθηκαν επίσης η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια και η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Τότε η πρώην κυρία Μέρντοχ είχε χαρακτηρίσει τον Μπλερ σε γνωστό κοσμικό περιοδικό ως «έναν από τους πλέον στενούς φίλους της».

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook