Για απόκρυψη οικονομικών στοιχείων της δημοτικής επιχείρησης \”ΑΜΑΡΙ ΑΕ\” καταγγέλει τη δημοτική αρχή Αμαρίου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μιχάλης Πετρακάκης.

Στην καταγγελία του αναφέρει χαρακτηριστικά:

\”Θεωρώ υποχρέωση μου , να καταγγείλω τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρίου για αδιαφάνεια και απόκρυψη από το Δημοτικό Συμβούλιο οικονομικών στοιχείων της Δημοτικής Επιχείρισης ΄΄Αμάρι Α.Ε ΄΄.

Παρά τα επανειλημμένα αιτήματα- αναφορές μου για την ανάγκη ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για την διαχείριση του ενός (1) εκ. Ευρώ ( Εταιρική Χρήση 2012 της ΄΄Αμάρι Α.Ε.΄΄ ) , εδώ και πέντε(5) μήνες σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ.Σημαντήρας υπόσχεται ότι θα εισάγει το θέμα προς συζήτηση , αλλά διαρκώς το ΄΄ξεχνά ΄΄ και το μεταφέρει ….. για το αόριστο μέλλον.

Στη Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης ΄΄Αμάρι Α.Ε. ΄΄ κανείς από τους εικοσιένα (21) Δημοτικούς Συμβούλους ,πλην του Προέδρου της κ.Μαρκίδη δεν συμμετέχει , κανείς Δημοτικός Σύμβουλος ή Πρόεδρος δεν ενημερώνεται για την διαχείριση και για τίποτα , κανείς δεν κλήθηκε να παραβρεθεί στην (κρυφή) φετινή Γενική Συνέλευση , σαν να πρόκειται για ιδιωτική επιχείρηση , ξένη προς την Αυτοδιοίκηση, το Αμάρι και τους Δημότες του.

Δεν φτάνει η απουσία έργου σε όλα τα Χωριά και η καθήλωση της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή , αλλά οι ιθύνοντες του Δήμου θεωρούν φαίνεται ότι έχουν και το ΄΄δικαίωμα΄΄ ν’ αυθαιρετούν , νομίζοντας ότι όλα θα περνούν απαρατήρητα και χωρίς έλεγχο\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook