Ανησυχητικές διαστάσεις, έχει λάβει, πλέον, η κατάσταση που επικρατεί, στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στον περίγυρο των μονάδων παροχής υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης.

Μάλιστα, μόλις χθες, μία γυναίκα – συνοδός ασθενούς που νοσηλευόταν σε κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου, βρέθηκε αντιμέτωπη με αδέσποτο σκυλί, κατά την έξοδο της από το αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με την ίδια, είχε άγριες διαθέσεις.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο του πάρκινγκ του νοσοκομείου, μετά τις 9 το βράδυ, αναγκάζοντας τη να επιστρέψει στο αυτοκίνητο και να περιμένει, για αρκετή ώρα, μέχρι φύγει το σκυλί.

Ακόμα, η πρωταγωνίστρια του περιστατικού, δήλωσε χαρακτηριστικά στο flashnews.gr: «Υποτίθεται ότι στο νοσοκομείο πηγαίνουμε για θεραπεία κάποιου προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί εμάς ή δικούς μας ανθρώπους, και φτάνουμε σε σημείο να κινδυνεύει η σωματική αλλά και ψυχική μας υγεία».

Επίσης, να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη συνάντηση του Δυπεάρχη Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη με τον, αρμόδιο, αντιδήμαρχο Ηρακλείου  Αρ. Μπολάκη, τέθηκε, επιτακτικά, από τον πρώτο, η αναγκαιότητα να ληφθούν μέτρα για την απομάκρυνση των αδέσποτων σκυλιών από τον εξωτερικό χώρο των νοσοκομείων.

Flashnews.gr/ Γ. Σαριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook