Αίτηση στην Ε.Π.Σ. Χανίων θα καταθέσουν επίσημα τα Κεραμειά, ζητώντας την εξαίρεση του Θωμά Κουρκούνα (φωτ.) από τα παιχνίδια τους.
Αιτία αυτής της κίνησης αποτελούν τα \”ασύστολα ψεύδη\” – σύμφωνα με την ανακοίνωση – που έχει γράψει στο φ.α. ο ρέφερι περί απειλής του από τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Ανδρέα Τσαγκαράκη, αλλά και ακαταλόγιστων φράσεων από τον προπονητή Νεκτάριο Μπουρμπάκη, και όχι τόσο το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Άρη Σούδας, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Κεραμειά:
\”Αίτηση εξαίρεσης του κ. Θ. Κουρκούνα από τους αγώνες του Α.Ο. Κεραμειά καταθέτει επίσημα στην ΕΠΣ Χανίων η ομάδα μας, μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Άρη Σούδας.

Πλέον, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές, θεωρούν απαράδεκτα τα όσα έχουν συμβεί στα τρία παιχνίδια που έχει διαιτητεύσει ο συγκεκριμένος διαιτητής και προβαίνουμε στη μοναδική ενέργεια που μας επιτρέπεται.

Μεταξύ άλλων, στην αίτηση αναφέρεται ότι \”… γίναμε μάρτυρες ασύλληπτης διαιτησίας από το συγκεκριμένο διαιτητή σε βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα περί “απειλής της σωματικής του ακεραιότητας” από τον ποδοσφαιριστή μας κ. Ανδρέα Τσαγκαράκη, αλλά και περί ακαταλόγιστων φράσεων που δήθεν ειπώθηκαν από τον προπονητή της ομάδας μας κ. Νεκτάριο Μπουρμπάκη.  

Σας διαβεβαιώνουμε με κάθε ειλικρίνεια ότι πρόκειται για ασύστολα ψεύδη από μέρους του, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα ο κ. Κουρκούνας προσπαθούσε διαρκώς, είτε με τις αποφάσεις του, είτε με τη στάση του απέναντι στους παίκτες και των δύο ομάδων, να δυναμιτίσει το παιχνίδι.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!

Όπως έχουμε αποφασίσει στο διοικητικό μας συμβούλιο, ουδέποτε θα σχολιάσουμε αγωνιστικές αποφάσεις της διαιτησίας και γι\’ αυτό το λόγο δεν πρόκειται να εκφέρουμε γνώμη για τον σε βάρος μας καταλογισμό πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.\”

Και καταλήγει πως \”… ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την εξαίρεση του κ. Θ. Κουρκούνα από τους υπόλοιπους αγώνες του Α.Ο. Κεραμειά, με μοναδικό σκοπό και στόχο την ομαλή και σε υψηλό επίπεδο διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όπως εξάλλου πρέπει στην Α\’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων.

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι όλοι κρινόμαστε με τις πράξεις μας και βεβαίως ότι και οι κριτές… κρίνονται.\”

Το πλήρες κείμενο θα διαβιβαστεί με σχετική αίτηση στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων και θα κοινοποιηθεί και στο Σύνδεσμο Διαιτητών.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook