Την ευγνωμοσύνη τους στον κ. Ζαχαριουδάκη ή Κρομυδαντώνη εκφράζουν δύο γιοι της αδικοχαμένης "Πριγκίπισσας του Λαού" για τη δημιουργία ενός ξυλόγλυπτου πορτραίτου που δημιούργησε ο κ. Ζαχαριουδάκης και τους το  έστειλε.  

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Άποψη του Νότου", ο κ. Ζαχαριουδάκης από το Ζαρό μπορεί να υπερηφανεύεται για την επιστολή που βρίσκεται κορνιζωμένη στον τοίχο του σπιτιού και στην οποία οι δύο γιοι της αδικοχαμένης "Πριγκίπισσας του Λαού" του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους !

Όλα άρχισαν , όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν ο κ. Ζαχαριουδάκης (" Κρομμυδαντώνης" όπως είναι το παρατσούκλι του ) θέλοντας να τιμήσει την μνήμη της Diana δημιούργησε ένα ξυλόγλυπτο πορτρέτο της και το απέστειλε στους γιους της !

Μάλιστα για να βρει την διεύθυνση των παιδιών απευθύνθηκε στο Προξενείο της Μ. Βρετανίας στο Ηράκλειο, όπου δεν δίστασε, μπροστά στους έκπληκτους υπαλλήλους να εκφράσει την αγανάκτηση του για την στάση του Καρόλου απέναντι στην πρόωρα χαμένη Νταϊάνα ...Τους είπε επίσης ότι θέλει να δείξει την αγάπη του στους Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρυ δωρίζοντας τους το πορτρέτο της μητέρας του , φτιαγμένο από τον ίδιο.

Έτσι λοιπόν, αφού εξασφάλισε την διεύθυνση έστειλε το δέμα του στο ...Παλάτι !Η απάντηση

Λίγο καιρό αργότερα έφτασε στο Ζαρό από το St Jame's Palace ευχαριστήρια επιστολή την οποία υπογράφει η υπεύθυνη του Γραφείου του Πρίγκιπα της Ουαλίας Miss Henrietta Rofston, με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου 1998.

Στην επιστολή αναφέρεται :

"Αγαπητέ κ. Ζαχαριουδάκη

Ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα και αυτό που εσωκλείσατε μέσα και το οποίο απευθυνόταν στους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρυ.

Οι δύο πρίγκιπες είναι ευγνώμονες σε εσάς που μπήκατε στον κόπο να γράψετε και να μας στείλετε το ξύλινο γλυπτό. Η ευγένεια και η κατανόηση που δείχνεται από τόσους πολλούς ανθρώπους είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και υποστήριξης στο χρόνο που μας πέρασε".

Ο Κρομμυδαντώνης φρόντισε να κορνιζώσει την ευχαριστήρια επιστολή και να την τοποθετήσει στον τοίχο του σπιτιού του σε ανάμνηση των διπλωματικών σχέσεων που άνοιξε με την Βρετανική Βασιλική οικογένεια !