Φιλιούνταν κι αγκαλιάζονταν όταν κέρδιζαν σχεδόν 55 εκατομμύρια ευρώ στη λοταρία EuroMillions. Ο Les Scadding και η σύζυγός του Samantha ορκίζονταν πως τα χρήματα θα άλλαζαν τη ζωή τους μόνο προς το καλύτερο.

Αλλά… τέσσερα χρόνια μετά το ζευγάρι έχει ήδη πάρει διαζύγιο. Και δεν είναι το μόνο! Είναι το τρίτο ζευγάρι που χωρίζει μετά από ένα τέτοιο «χτύπημα» της τύχης, σημειώνει η Daily Mail.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους, χώρισαν επίσημα πριν από 18 μήνες αλλά είχαν περάσει κάποια διαστήματα χωριστά και πριν από το διαζύγιο.

Λένε πως οι λόγοι του χωρισμού παραμένουν μυστήριο, επισημαίνουν ωστόσο πως η Samantha είχε αφιερώσει μήνες στην ανακαίνιση της βίλας του ζευγαριού στα Μπαρμπέιντος- αξίας 2,5 εκατ. ευρώ- ενώ ο Les έμενε στο σπίτι τους στο Gwent.

Άλλοι λένε πως η Samantha μεταμορφώθηκε εμφανισιακά τους μήνες μετά το χωρισμό τους, χάνοντας βάρος και αλλάζοντας κόμμωση. Άλλωστε η 42χρονη είναι 21 χρόνια μικρότερη από τον πρώην πλέον σύζυγό της.

Λέγεται πάντως πως η Samantha απολάμβανε το λαμπερό lifestyle που τους χάρισε η λοταρία ενώ ο άνδρας της παρέμενε προσγειωμένος.

«Τα λεφτά την άλλαξαν, περνούσε πολύ χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία στο Λονδίνο και τα Μπαρμπέιντος ενώ ο Les ήταν χαρούμενος με σύντομα ταξίδια κοντά της», είπε μια πηγή και πρόσθεσε: «Ο Les δεν ήταν ποτέ λάτρης των πραγμάτων αλλά η Sam είχε πάθος για τα διαμάντια».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί 2,5 χρόνια πριν τη νίκη στη Λοταρία, το Νοέμβριο του 2009.

Εκτός πάντως από τα χρήματα, ορισμένοι φίλοι τους λένε πως υπήρχαν κι άλλου είδους προβλήματα στο γάμο τους, όπως το ζήτημα των παιδιών. Η Sam έλεγε αρχικά πως δεν ήθελε να κάνει παιδιά αλλά κάποια στιγμή άλλαξε γνώμη.
Αυτό προκαλούσε τριβές καθώς ο Les είχε ήδη τρία μεγάλα παιδιά και είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήθελε άλλα.newsbeast.gr