Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τις επόμενες 2 εβδομάδες να συλλέξει από τα καταστήματα του Ρεθύμνου ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ των 15 και 20 Ευρώ.

Ο λόγος:

"για να βοηθήσουμε σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε τους συνανθρώπους μας και να μην αφήσουμε χωρίς βασικά αγαθά κανένα σπιτικό στο Ρέθυμνο αν είναι δυνατό".

Το κίνητρο:

Στοχεύοντας τα αισθήματα αλληλεγγύης των συναδέλφων μας απευθυνόμαστε σε όλους που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, τα καταστήματα τροφίμων(super market, mini market, κρεοπωλεία, παντοπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία), καθώς επίσης και στα καταστήματα ρούχων (ιδιαίτερα παιδικών ρούχων, παιδικών παπουτσιών, παιδικών ειδών), σε καταστήματα δώρων, βιβλίων κ.α.

Οι Δωροκάρτες θα παραδοθούν στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο. 

Η παραπάνω πρωτοβουλία εντάσσεται στις υποστηρικτικές ενέργειες του προγράμματος «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» που για 13η χρονιά διοργανώνουμε και φέτος με την συνεργασία και την ενίσχυση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης.

Για παραλαβή Δωροκαρτών από τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστα Γαβρά Λ. Κουντουριώτη, κα. Αθηνά Τσικιντίκου Εθνικής Αντιστάσεως, κ. Μανώλη Σταματογιαννάκη Τσουδερών, κα. Ζαχαρένια Πίτερη-Μακρυγιάννη Μαχητών Σχολής Χωροφυλακής, για περισσότερες πληροφορίες κ. Γιώργο Πεδιαβιτάκη 2831055642 από Δευτέρα-Παρασκευή 09.30-12.00, κ. Γιώργο Πολιουδάκη 6932252272, κ. Γιάννη Σπαντιδάκη 6944365860, μέχρι 16/12/2013"