Ένας 20χρονος φοιτητής προσπάθησε να αυτοκτονήσει βάζοντας φωτιά στον εαυτό του, μπροστά στα μάτια διακοσίων χρηστών του Διαδικτύου.

Ο νεαρός γνωστός με το όνομα "Stephen",  μπήκε στο φόρουμ 4chan το μεσημέρι της Κυριακής και ανακοίνωσε ότι θα θέσει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με τα Καναδέζικα μέσα ο 20χρονος είναι Καναδικής υπηκοότητας και έμπαινε τακτικά στο φόρουμ από το 2004.

Η  Daily Dot, αναφέρει ότι ένας άλλος χρήστης του 4chan τον βοήθησε να δημιουργήσει ένα ζωντανό βίντεο μέσω της ιστοσελίδας Chateen.com.

Ο 20χρονος  εμφανίστηκε μέσω της κάμεράς του υπολογιστή του στον ιστότοπο και αφού κατανάλωσε χάπια και ήπιε βότκα, έβαλε φωτιά στην άκρη του δωματίου του.

Για καλή του τύχη λίγη ώρα αργότερα χτύπησε ο συναγερμός πυροπροστασίας και στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να τον σώσουν.

Χρήστες του διαδικτύου αναφέρουν ότι ο 20χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Guleph στο Οντάριο του Καναδά.

Ο νεαρός νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Το πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζει, προσπαθεί τώρα να περιορίσει την χρήση παρόμοιων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

news247.gr