Για  εκπλήρωση  του προγραμματισμού και των σχεδιασμών του έκανε λόγο κατά τη διάρκεια  συνέντευξης τύπου ο ο ΔΥΠΕάρχης Κρήτης, Μάνος Φραγκιαδουλάκης και είπε ότι είχε αναλάβει τη ηνία της ΔΥΠΕ Κρήτης για 7 μήνες. 

Πλέον έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο του 1 έτους, γεγονός που τον ωθεί στην παραίτηση, σημείωσε χαρακτηριστικά  Επισημαίνεται οτι πρώτο το Flashnews είχε μεταδώσει δηλώσεις του κ.. Φραγκαιδουλάκη για τους λόγους της παραίτησης  του.

Επίσης ο κ. Φραγκιαδουλάκης επιχείρησε  να διαψεύσει κάθε σενάριο που τον ήθελε να αποχωρεί από το τιμόνι της 7ης ΥΠΕ εξαιτίας των κακών προσωπικών σχέσεων που φέρεται να έχει με διοικητές νοσοκομείων και κυρίως με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νίκο Κοκκίνη.

\”Μπορεί να υπήρξαν κάποιες διαφορετικές απόψεις με τους διοικητές, ήταν, όμως, κάτι παροδικό, κάτι το οποίο ξεπεράστηκε, δεν ήταν αυτοί οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση\” – είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκιαδουλάκης, ενώ παράλληλα εξήρε το έργο που έχει επιτελέσει ως σήμερα η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, επιδιώκοντας και πάλι να διαψεύσει τις φήμες για κακές σχέσεις του ίδιου με το Ν. Κοκκίνη.

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την αποπομπή του, ούτως ή άλλως, τον Ιούνιο λόγω των επικείμενων συγχωνεύσεων. \”Οι συγχωνεύσεις θα γίνουν τον Ιούνιο, είχα μπροστά μου 1.5 μήνα, δεν είναι αυτός ο λόγος\” – είπε ο Μ. Φραγκιαδουλάκης.

Αιχμές επίσης  άφησε ο κ. Φραγκιαδουλάκης κατά των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας. Όπως είπε ο ίδιος \”το μισό χρόνο η διοίκηση τον σπαταλούσε, τρέχοντας και προσπαθώντας να ξεμπλοκάρει υποθέσεις της ΔΥΠΕ\”.

Ο κ. Φραγκιαδουλάκης θέλησε επίσης να δώσει απαντήσεις για το ΕΣΠΑ, και τις ευθύνες που είχε αποδώσει στο πρόσωπό του ο Ανδρέας Λοβέρδος, για τη μη ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ και τη χαμηλή απορρόφηση σε επίπεδο Κρήτης.

Την κριτική αυτή ο κ. Φραγκιαδουλάκης απέδωσε σε … κακή ενημέρωση που είχε ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook