Κρίνεται σήμερα η τύχη του «Αστέρα» Βουλιαγμένης καθώς τα τρία σχήματα που πέρασαν στην τελική φάση καλούνται να υποβάλλουν τις βελτιωμένες οικονομικές τους προσφορές.

Σε συνέχεια των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών που υπέβαλαν τα τέσσερα σχήματα και αποσφραγίστηκαν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και μετά τον αποκλεισμό της Lamda Development, η οποία πρόσφερε το χαμηλότερο τίμημα, σήμερα Τετάρτη τα τρία σχήματα θα παρουσιάσουν τις τελικές τους προσφορές.

Πιο συγκεκριμένα η μάχη θα δοθεί μεταξύ της Plepi Holdings, σχήμα στο οποίο συμμετέχουν η ΤΕΜΕΣ του κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και ο όμιλος Olayan, της AGC, σχήμα που υποστηρίζεται από έξι επενδυτές με αραβικά κεφάλαια στο οποίο συμμετέχει ο τουρκικός όμιλος Dogus και της συνεργασίας Colony Capital Acquisitions με τη Dolphin Capital Investors Ltd του κ. Μίλτου Καμπουρίδη.

Παράλληλα με τις δεσμευτικές προσφορές ήδη από την Παρασκευή έχουν αποσφραγιστεί και οι εκτιμήσεις από τους ανεξάρτητους εκτιμητές, οι οποίοι κάνουν μια αποτίμηση του ακινήτου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook