Ένας καρκινοπαθής αποφάσισε να ταξιδέψει από τη μια άκρη της Κίνας στην άλλη για να αγοράσει ένα κατσίκι που έχει εκ γενετής μόνο τα δύο πίσω πόδια του, γιατί θαυμάζει το δυνατό του πνεύμα.

Ο Wang Xinmin, που πάσχει από λέμφωμα, ταξίδεψε από την γενέτειρά του, Fuyang της επαρχίας Anhui στην ανατολική Κίνα και πλήρωσε 4.500 Γιουάν (542 ευρώ) σε έναν αγρότη στην επαρχία Henan για να αγοράσει το κατσίκι-θαύμα.

Ο 31χρονος πήρε αυτή την απόφαση αφότου διάβασε σε εφημερίδα άρθρο για το πώς το ζώο έμαθε μόνο του να περπατά στα δύο του πόδια. «Όταν είδα το άρθρο για το κατσίκι, ένιωσα ότι είχα την ευθύνη να το προστατέψω αφού είναι τόσο αποφασισμένο να ζήσει. Ήθελα να το πάρω μαζί μου , γιατί αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για την περίπτωσή μου».

Ο ιδιοκτήτης του ιδιαίτερου ζώου, Zhao Jinfeng, ανέφερε: «Το κατσίκι γεννήθηκε μ\’ αυτή την αναπηρία, ενώ η μητέρα του πρινα από αυτό είχε γεννήσει άλλα τρία τα οποία ήταν υγιέστατα».

Σύμφωνα με τον Zhao, έναν μήνα μετά την γέννηση του το κατσίκι άρχισε να προσπαθεί να μάθει να περπατά με τα δυο του πόδια χωρίς να το βοηθά κανείς!

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook