Σαν… βόμβα «έσκασε» στα Χανιά η δημοσίευση του athleticradio.gr που ανέφερε ότι ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς, ενδιαφέρεται, αν παραμείνει στην ομάδα, να εντάξει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» τον έμπειρο χαφ του Α.Ο. Χανιά, Σωτήρη Τσάτσο.

 

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο νεαρός τεχνικός του Πλατανιά έχει σε εκτίμηση τον επιτελικό μέσο των «μπλε» από τότε που έπαιζαν αντίπαλοι σαν ποδοσφαιριστές.

 

Διάψευση Καβακά

 

Άμεση ήταν η αντίδραση τοου Τίμου Καβακά αλλά και της ομάδας για αυτό το δημοσίευμα, το οποίο υποστηρίζουν ότι δεν ισχύει.

Μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής του Πλατανιά επικοινωνόντας με το athleticradio.gr διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και δήλωσε:

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον δικό μου για τον παίκτη του ΑΟΧ, Τσάτσο. Θεωρώ ψευδή τα δημοσιεύματα».

Ανάλογη είναι και η στάση της ΠΑΕ Πλατανιάς που τονίζει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτη του ΑΟΧ.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται και η συνέντευξη τύπου του Καβακά, που θα γίνει την Πέμπτη (5/5) αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα ερωτηθεί σχετικά με το θέμα.

 

Έκπληκτος ο Τσάτσος

 

Από την μεριά του ο άλλος… εμπλεκόμενος του δημοσιεύματος, Σωτήρης Τσάτσος δήλωνε άγνοια σχετικά με το δημοσίευμα και αρνήθηκε ότι υπάρχει θέμα Πλατανιά.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης