Σαν… βόμβα «έσκασε» στα Χανιά η δημοσίευση του athleticradio.gr που ανέφερε ότι ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς, ενδιαφέρεται, αν παραμείνει στην ομάδα, να εντάξει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» τον έμπειρο χαφ του Α.Ο. Χανιά, Σωτήρη Τσάτσο.

 

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο νεαρός τεχνικός του Πλατανιά έχει σε εκτίμηση τον επιτελικό μέσο των «μπλε» από τότε που έπαιζαν αντίπαλοι σαν ποδοσφαιριστές.

 

Διάψευση Καβακά

 

Άμεση ήταν η αντίδραση τοου Τίμου Καβακά αλλά και της ομάδας για αυτό το δημοσίευμα, το οποίο υποστηρίζουν ότι δεν ισχύει.

Μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής του Πλατανιά επικοινωνόντας με το athleticradio.gr διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και δήλωσε:

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον δικό μου για τον παίκτη του ΑΟΧ, Τσάτσο. Θεωρώ ψευδή τα δημοσιεύματα».

Ανάλογη είναι και η στάση της ΠΑΕ Πλατανιάς που τονίζει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτη του ΑΟΧ.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται και η συνέντευξη τύπου του Καβακά, που θα γίνει την Πέμπτη (5/5) αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα ερωτηθεί σχετικά με το θέμα.

 

Έκπληκτος ο Τσάτσος

 

Από την μεριά του ο άλλος… εμπλεκόμενος του δημοσιεύματος, Σωτήρης Τσάτσος δήλωνε άγνοια σχετικά με το δημοσίευμα και αρνήθηκε ότι υπάρχει θέμα Πλατανιά.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook