Η θύελλα Ξάβερ, που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Βρετανία, έχει στοίχίσει τη ζωή σε δύο ανθρώπους στην Αγγλία και έχει προκαλέσει σοβαρές πλημμύρες και χάος στις μεταφορές.

Μάλιστα, λόγω των θυελλωδών ανέμων οι βρετανικές αρχές αποφάσισαν να κλείσουν σήμερα και ένα κεντρικό δρόμο στο Δυτικό Γιορκσάιρ καθώς στο παρελθόν, όταν μια άλλη σφοδρή κακοκαιρία είχε «χτυπήσει» τη Βρετανία, ένας άνθρωπος είχε σκοτωθεί προσπαθώντας να τον διασχίσει.

Οι παρακάτω φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύσει σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας Daily Mail είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί στον δρόμο, κοντά στον ουρανοξύστη «Bridgewater Place».Ο εν λόγω  ουρανοξύστης, ο ποίος βρίσκεται στην περιοχή Λιντς της Αγγλίας ενισχύει με το καμπύλο σχήμα του και το ύψος του την ταχύτητα των ανέμων προκαλώντας δυνατά ρεύματα, σαν... τυφώνες γύρω του.Έτσι, κάθε φορά που υπάρχουν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή, οι περαστικοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να τη διασχίζουν.Σήμερα, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν κοντά στο «Bridgewater Place». Μάλιστα, μια γυναίκα έπεσε αναίσθητη στο δρόμο από τους ανέμους.protothema.gr