Αυτό που γίνεται φέτος με το Ναυτικό Όμιλο Χανίων δεν έχει προηγούμενο. Θεωρητικά η ομάδα έπρεπε να δώσει σαν γηπεδούχος 5 παιχνίδια στο Κολυμβητήριο Χανίων και άλλα τόσα εκτός έδρας. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα με το πρόβλημα της 50άρας πισίνας ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES θα υποχρεωθεί για τρίτο παιχνίδι μέσα σε λίγο διάστημα να… ξεσπιτωθεί και να πάιξει σαν γηπεδούχος… εκτός έδρας (!). Αυτή την φορά όμως το αίτημα έγινε από τον χανιώτικο Όμιλο και αφορά την αναμέτρηση με τον Τρίτων.

 

Υπο φυσιολογικές συνθήκες το παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα θα γινόταν στα Χανιά αλλά μετά το αίτημα του ΝΟΧ και την σύμφωνη γνώμη και του αντιπάλου του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (8/5) στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Ο λόγος είναι ότι η ομάδα του Νίκου Βλαζάκη δίνει αγώνα στην Αθήνα το Σάββατο (7/5)με το Περιστέρι στο κολυμβητήριο της περιοχής και επειδή η χρησιμοποίηση του Ηρακλείου σαν έδρα θα «πονούσε» οικονομικά τον Όμιλο προτιμήθηκε λόγω παρουσίας του στην πρωτεύουσα, αλλά και μη ουσιαστικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος, να γίνει αίτημα για διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα στην έδρα του Τρίτωνα.  

Η αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Περιστερίου είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και ξεκινάει στις 14.30 το Σάββατο (7/5), ενώ μια μέρα μετά (8/5), αντί για τις 14/5, στις 15.30 θα αρχίσει η αναμέτρηση της 10ης και τελευταίας… στροφής του ομίλου με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Ο Νίκος Βλαζάκης αναμένεται να υπολογίζει σε όλους σχεδόν τους παίκτες του, μιας και ο μοναδικός που έχει τεθεί εκτός είναι ο Θοδωρής Μουστεράκης λόγω υποχρεώσεων που έχει με τη σχολή του. 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook