Έναν απίστευτο τρόπο για να παίρνει δανεικά (και αγύριστα φυσικά) είχε βρεί ένας 41χρονος Χανιώτης εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος , από τον Αποκόρωνα, τα δύο τελευταία χρόνια - προφασιζόμενος οικονομικά προβλήματα - πήγαινε σε κατοίκους και καταστηματάρχες της Σούδας και έλεγε πως είναι αδελφός ενός 58χρονου επαγγελματία της περιοχής.

Και επειδή ο 58χρονος είναι γνωστός για την εντιμότητά του, ο 41χρονος «αδελφός» ζητούσε από τους άλλους δανεικά λέγοντας πως θα τους τα επιστρέψει ο …"αδελφός" του.

Όταν λοιπόν, ο 58χρονος – έκπληκτος – έβλεπε διάφορους να πηγαίνουν και να του λένε πως θέλουν τα χρήματα που δάνεισαν στον «αδελφό» του, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.

Οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν στο πρόσωπο του 41χρονου, ο οποίος τώρα πλέον έρχεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Η δικογραφία αφορά στην κατηγορία της απάτης κατ’εξακολούθηση και στην συκοφαντική δυσφήμιση, με θύματα επτά Χανιώτες, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι που πίστεψαν τον «αδελφό» του επιχειρηματία.