Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα στο Μάλεμε οι προπονητές Κισσαμικού και Προοδευτικής, Σπύρος Μπαξεβάνος και Αντώνης Καλαμάκης, αλλά και οι παίκτες Ανδρέας Χατζηλιόντας και Νίκος Μποχώνης, αντίστοιχα.
Παράλληλα δείτε και τα σχετικά βίντεο:
Σπύρος Μπαξεβάνος (προπονητής Κισσαμικού): «Ήταν μια νίκη στην έδρα μας, όπου στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε μόνο μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μία ήττα. Θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν επιτακτική ανάγκη αυτό το παιχνίδι να το πάρουμε. Αυτό μας έφερε μια νευρικότητα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν στην ομάδα. Τα παιδιά ήθελαν να το πάρουν το παιχνίδι και ίσως γι’ αυτό υπήρχε αυτή η νευρικότητα. Δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι και ίσως να μπορούσαμε να το κερδίσουμε λίγο πιο άνετα. Χωρίς να έχουμε απειληθεί καθόλου, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπου δεν υπήρξε ούτε μία ευκαιρία του αντιπάλου, από ένα σουτ μείωσαν το σκορ και εκεί πάλι έρχεται το άγχος να κρατήσεις το αποτέλεσμα. Τέλος καλό, όλα καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και τη νίκη, το σημαντικότερο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι εντός έδρας πριν τελειώσει η χρονιά. Θέλουμε να το πάρουμε κι αυτό ώστε να μαζεύουμε στην έδρα μας τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Αντώνης Καλαμάκης (προπονητής Προοδευτικής): «Συγχαρητήρια στον Κισσαμικό για τη νίκη. Εμείς ήρθαμε στο νησί με έξι σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και πολύ δουλεμένη. Την είχαμε δει και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, είχαμε δει πως είχε παίξει, σε τι κατάσταση είναι και τι ρυθμό έχει στο παιχνίδι της. Παρά τις απουσίες και με τα πιτσιρίκια που ήρθαμε εδώ κοντράραμε την ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι. Στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσεις μια φάση από στημένο που χάσαμε τον παίκτη δεν υπήρχε άλλη φάση και μετά ήταν το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μέσα, είπαμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει. Παρόλα αυτά τα παιδιά έδειξαν πάθος, ψυχή. Αυτά τα πράγματα που έχει η Προοδευτική. Έγινε το 2-0, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Προσπαθήσαμε, μειώσαμε, δεν είχαμε την απαιτούμενη βοήθεια από κάποια παιδιά που έμειναν στην Αθήνα και λογικά ήρθε η ήττα. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Ήταν σημαντική η προσπάθεια που έκαναν. Περιμένουμε το παιχνίδι με τους Τράχωνες ώστε να πάρουμε τη νίκη και να ανακάμψουμε και βαθμολογικά».

Ανδρέας Χατζηλιόντας (Κισσαμικός): «Η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μιας και είχαμε το ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα και δεν είχαμε παίξει θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Αυτή ήρθε μέσα από καλή απόδοση πιστεύω. Αυτό που μετράει για εμάς είναι η νίκη και συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Προοδευτικής».

Για την προσωπική του απόδοση και τις καλύτερες εμφανίσεις σε σχέση με πέρσι:

«Όλη η οργάνωση από την αρχή της χρονιάς φέτος έχει αλλάξει κατά πολύ την ομάδα, κι όχι μόνο προς το πρόσωπό μου αλλά σε όλη την ομάδα. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν στέκομαι εκεί πέρα. Δεν κοιτάω την απόδοσή μου μόνο. Κοιτάω μέσα από το να είμαι εγώ καλός να κερδίζει η ομάδα. Αυτό μόνο κοιτάω. Να κερδίζει η ομάδα και μετά κοιτάω και την απόδοσή μου». 

Νίκος Μποχώνης (Προοδευτική):  «Ξέραμε που ερχόμαστε να παίξουμε, με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα, τραυματισμών, καρτών και κατεβήκαμε με πολλές απουσίες. Αλλά σταθήκαμε στο παιχνίδι ως ίσος προς ίσο, απέναντι σε μια ομάδα που είναι ψηλά και θα κάνει κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Εμείς συνεχίζουμε… Πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορέσει να βρει τα πατήματά της και θα ανταποκριθεί.  Απλά θέλουμε πολλή δουλειά και να είμαστε λίγο πιο σοβαροί στα παιχνίδια. Έχουμε δείξει ότι από δικά μας λάθη χάνουμε τα παιχνίδια. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη και να χάνεις έτσι εύκολα τόσους πολύτιμους βαθμούς».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook