Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 15.30 το αυτοκίνητο των δραστών από άνδρες της αστυνομίας πίσω από το νοσοκομείο Metropolitan στην περιοχή του Φαλήρου, σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, που ωστόσο επίσημα δεν επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο αμάξι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ φέρεται να βρέθηκαν κηλίδες αίματος γεγονός προφανώς επειδή ένας εκ των δραστών έχει τραυματιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδιο μεταξύ αγνώστων στοιχείων επιβατών ΙΧ και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο Νέο Φάληρο. Από την Άμεση Δράση δόθηκε σήμα για δύο διαρρήξεις κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Κατευθυνόμενοι στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία με τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. μάρκας Volkswagen και τους σταμάτησαν για έλεγχο στην οδό Δαβάκη και Πίνδου, κοντά στα εκδοτήρια εισιτηρίων του γηπέδου του Ολυμπιακού.

Οι άγνωστοι για να αποφύγουν τον έλεγχο έκαναν όπισθεν για να ρίξουν τις μοτοσυκλέτες των αστυνομικών με αποτέλεσμα να πέσει η μία μηχανή χωρίς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός. Στη συνέχεια έπεσαν πυροβολισμοί από μέρους των αστυνομικών, και σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον «απάντησαν» με πυρά και οι δράστες.

Οι επιβαίνοντες ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ το αυτοκίνητο δεν απασχολεί τις αρχές. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες αστυνομικούς.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook