Καλεσμένη στο Όλα τρέλα ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, στον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για… όλα!

Όταν ρωτήθηκε από την τηλεοπτική παρέα για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Με την Ελένη δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικιάς», απαντώντας σε ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη: «τι δουλειά έχεις εσύ να κάνεις παρέα με μια μεγάλη γυναίκα».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αμηχανία της και είπε ότι την φέρνουν σε δύσκολη θέση και πως «η σχέση μου με την Ελένη Μενεγάκη είναι προσωπική μου υπόθεση και δεν αφορά κανέναν».

Μιλώντας για τα ψευδή δημοσιεύματα που κατά καιρούς γράφονται, η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις φωτογραφίες της Ελένης και του Ματέο από την Αράχοβα υποστηρίζοντας πως είναι περσινές και όχι φετινές όπως γράφουν τα περιοδικά.

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Στη συνέχεια της συζήτησης, μίλησε και για την περσινή σεζόν και για όσα της «χρέωναν»: «Όπου υπήρχε δουλειά πήγαινα. Αξιοπρεπή δουλειά. Αφού μου έγινε η πρόταση πήγα. Τι θα έλεγα όχι; Για να μην πουν γιατί βγήκα στην τηλεόραση;» είπε και συνέχισε: «Στην αρχή όταν είχα πάει στο σταθμό και μου ανακοινώθηκε ότι θα είμαι σε αυτή την εκπομπή δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια.

Μετά που διέδιδαν λάθος πληροφορίες για την εκπομπή δεν τα πίστευα. Μετά από τέσσερις μήνες άρχισα να συνειδητοποιώ τι γίνεται». Λίγο πριν κλείσει τη φράση της, μάλιστα, πρόσθεσε: «Φέτος πώς γίνεται και δεν φεύγει τίποτα άσχημο ή τίποτα καλό; Προφανώς κάποιον τα έδινε δια της ισάτοπον απαγωγής».

Η κουβέντα με την τηλεοπτική παρέα δε θα μπορούσε να μην κινηθεί και γύρω από την πρώην συνεργάτιδά της, Ναταλία Γερμανού.«Τις Παρασκευές τα βράδια τι κάνεις;», ρώτησαν την παρουσιάστρια με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντά: «Την έχω δει την εκπομπή της Ναταλίας. Το ήξερα ότι θα καταλήξετε εκεί ας μην κάνουμε πρόλογο. Κοιμάμαι γενικά πολύ νωρίς, οπότε δεν την έχω δει ποτέ ολόκληρη».

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Όσο για την εισαγωγή της πρώτης εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» – κατά την οποία είχε πει ότι φέτος την έχουν διαβεβαιώσει από το κανάλι ότι θα είναι η μόνη ξανθιά της εκπομπής – απάντησε: «Εγώ γέλασα με την εισαγωγή της πρώτης εκπομπής. Γιατί γέλασα ή γιατί το έκανε; Ξέρω γω. Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια; Όταν κάνεις κάτι, ρωτάς αυτόν που τον κάνει».

Θα πήγαινε, όμως, εκείνη καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού; «Αν με καλέσει στην εκπομπή… Πήγα στην Ελένη ήρθα τώρα σε εσάς, δεν έχει αλλάξει κάπως η ζωή μου, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω για να πάω και σε άλλη εκπομπή», είπε με το Θέμο Αναστασιάδη και το Βαγγέλη Περρή να δηλώνουν «Το έχεις Κωνσταντίνα άστο. Επιβεβαιώθηκε το έχεις. Έχεις μεγάλη πορεία».

Αν και τα χρόνια της στο χώρο είναι λίγα, η Κωνσταντίνα παραδέχτηκε ότι υπήρχαν σχόλια που ακούστηκαν και την έκαναν να λυγίσει: «Λύγισα αλλά δεν τα παράτησα. Ακόμα και άνθρωποι που είπαν τα χειρότερα πράγματα για μένα μπορεί να με πήραν τηλέφωνο να μου ζήτησαν μια χάρη, μια συνέντευξη… κι εγώ δέχτηκα. Εμένα η χαρά μου είναι να έρθει κάποια στιγμή και να μου πουν όσοι με κατηγορούσαν “συγνώμη κάναμε λάθος”».

Παρόλα αυτά, προσπαθεί να μην τα κρατάει μέσα της: «Δεν έχει μείνει τίποτα μέσα μου γιατί δεν είναι τίποτα αλήθεια. Κάθε τι που κάνω το κάνω με αξιοπρέπεια. Έχω δώσει δικαίωμα; Δεν νομίζω. Το μόνο που έχουν να με χτυπήσουν είναι η δουλειά μου κι εκεί με χτυπάνε. Οι δικοί μου είναι πάρα πολύ περήφανοι πραγματικά το λέω».

Κλείνοντας παραδέχτηκε ότι «η μόνη μου φίλη από την τηλεόραση είναι η Ελένη οι υπόλοιποι φίλοι μου είναι εκτός χώρου».

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook