Πλούσια ευρήματα από τη δράση των χρυσαυγιτών έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές Αρχές και στα οποία αποκαλύπτεται πλέον με αποδείξεις το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Τα ντοκουμέντα που έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν την δράση μιας οργάνωσης με εγκληματικά χαρακτηριστικά. Στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, βρέθηκε ολόκληρο αρχείο αφιερωμένο στον Γιώργο Πατέλη, ίσως το κεντρικό πρόσωπο στη δολοφονία του 34χρονου μουσικού μαζί με τον Γιώργο Ρουπακιά. Παράλληλα υπάρχει και φωτογραφία του πυρηνάρχη της Νίκαιας.

\"\"

Στη φωτογραφία αλλά και στο αρχείο, εκτιμούν οι δικαστικές αρχές, απεικονίζεται η γνωριμία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής με τον άνθρωπο που φέρεται να κατέβασε το τάγμα εφόδου στη Νίκαια με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο Παύλος Φύσσας.

Παράλληλα, την επομένη της δολοφονίας υπήρχαν δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του Πατέλη. Ο αρχηγός της Χ.Α. είπε τότε πως τα τηλέφωνα τα έχει παραχωρήσει στα γραφεία του κόμματος και ο Πατέλης συμπλήρωσε ότι επειδή δούλευε στα γραφεία, τηλεφωνούσε στη γυναίκα του.

Η γνωριμία πάντως μεταξύ τους, δύσκολα μπορεί να διαψευστεί μετά την ύπαρξη -στα αρχεία- αυτών των φωτογραφιών. Στα αρχεία υπάρχουν, επίσης, από ματωμένα κουζινομάχαιρα, μέχρι φωτογραφίες με εκτελέσεις από Ναζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεσπόζει φωτογραφία με Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη.

\"\"

\"\"

Μάλιστα, ο Ν. Μιχαλολιάκος ακούγεται σε βίντεο απ΄ τη μια, να καλεί να μετατρέψουν τον λαό σε χαλύβδινη φάλαγγα και από την άλλη να διακυρύσσει: «Αν υπήρχαν Ναζί ίσως να ήμασταν Ναζί. Αλλά δεν υπάρχουν σήμερα…». Για τα βίντεο αυτά, βέβαια, θα αναζητηθούν απαντήσεις αφού ήδη έχει εκφραστεί άποψη από τους προηγούμενους ανακριτές περί τυχόν ενδείξεων προπαρασκευαστικών πράξεων κατάλυσης του πολιτεύματος.

Οι δηλώσεις και τα βίντεο, με τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα η άποψη των μελών της Χρυσής Αυγής για το δημοκρατικό πολίτευμα, την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, κάνουν προφανές -σύμφωνα με δικαστικές πηγές- ότι οι ανακρίτριες πλέον αξιολογούν με αυξημένες πιθανότητες το ενδεχόμενο να ζητήσουν επέκταση της κατηγορίας και για «προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος».

\"\"

\"\"

Το σίγουρο είναι πως ο Χίλτερ και ο καλλιτεχνικός αγκυλωτός σταυρός είναι παντού στα αρχεία, όπως βέβαια και ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος. Στα αρχεία βρίσκονται ακόμα φωτογραφίες του άτυχου Γιώργου Φουντούλη που δολοφονήθηκε στο Νέο Ηράκλειο, δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς και του επίσης δολοφονημένου ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη.

\"\"

\"\"

\"\" 

Στους ηλεκτρονικούς φακέλους υπάρχει πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση των δράσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Ρένας Δούρου, η οποία αναφέρεται ως «ξανθιά». Η Χρυσή Αυγή, βέβαια, οργάνωνε και σεμινάρια αυτοάμυνας, στα οποία φαίνεται ότι έπαιρναν μέρος και οι κυρίες Ελένη Ζαρούλια και Ουρανία Μιχαλολιάκου.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook