Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πριν καλά καλά μπει στα πολιτικά δρώμενα της χώρας η «Πρωτοβουλία των 58» άρχισε η «μουρμούρα» στο εσωτερικό της.

Η στήριξη που εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Σημίτης στην «ελληνική ελιά» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για προσπάθεια «καπελώματος» της πρωτοβουλίας.

Χαρακτηριστικότερη όλων ήταν η δήλωση του Πάγκαλου, ο οποίος δήλωσε ότι στηρίζει την κίνηση αλλά «έχει συρρεύσει όλο το \”σημιταριό\” και προσπαθεί να την κάνει σαν να είναι δική του.

Ο Κουβέλης θεωρεί ότι η κίνηση «καπελώθηκε» από τη δημόσια δήλωση στήριξης από τον πρώην πρωθυπουργό. Ενδεικτική είναι η δήλωση του από την Πάτρα ότι ο τρίτος πόλος «ή θα είναι πραγματικά προοδευτικός ή δεν θα υπάρξει».

Αντίστοιχους προβληματισμούς εξέφρασε και ο Γιάννης Μπουτάρης λέγοντας ότι \”δεν μπορείς να μην συμπεριλάβεις σε μια τέτοια κίνηση και προσωπικότητες από τον ΣΥΡΙΖΑ\”.

«Κόκκινο πανί» αποτελεί και ο Βενιζέλος που έσπευσε από την πρώτη στιγμή να χαιρετίσει την πρωτοβουλία, ενώ έδωσε και το «παρών» στην εκδήλωση του Ακροπόλ.

Ανακαίνιση με ανακυκλωμένα και χαλασμένα υλικά.

Έτσι όμως δεν πας πουθενά και η πρωτοβουλία μάλλον κάηκε στο ..ζέσταμα από τ\’ αποδυτήρια.

Άντε με το καλό στην επόμενη.

Θυρωρός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook