Στο πλαίσιο ενεργειών για την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, χθες, υπό τον διοικητή της 7ης υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης κ. Αντώνη Γρηγοράκη ο οποίος μετέβη στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να συζητηθούν κρίσιμα θέματα που απασχολούν την συγκεκριμένη υγειονομική μονάδα και, κυρίως, σημαντικά προβλήματα που αφορούν την χρηματοδότηση για τη λειτουργία της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου που θα στεγάσει ορισμένες κλινικές της μονάδας και χειρουργεία.
Ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, δεσμεύτηκε ότι το θέμα της χρηματοδότησης για την έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας θα λυθεί άμεσα και πως το απαραίτητο κονδύλι θα διατεθεί είτε από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου είτε από την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί ξανά το Γ.Ν. Αγ. Νικολάου ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες διαδικασίες.
Στη σύσκεψη, ήταν παρόντες οι Βουλευτές του Νομού κ. Γ. Πλακιωτάκης και Κ. Δερμιτζάκης, ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Δ. Κουνενάκης, η Διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς και εκπρόσωποι εργαζομένων και μελών της Επιτροπής Αγώνα.

Flashnews.gr/ Γιώργος Σαριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook