Με σύνθημα «Συμμετέχω κι εγώ στη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας», οι μαθητές των σχολείων του δήμου Μαλεβιζίου απέδειξαν για μια ακόμα χρονιά τα αστείρευτα αισθήματα αλληλεγγύης που διαθέτουν.

Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς, συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τρόφιμα μακράς λήξης και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και διέθεσαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου, το οποίο συμπλήρωσε τον τρίτο χρόνο δράσης του.

Γάλα, μακαρόνια, όσπρια, είδη καθαρισμού και πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου και η δημοτική αρχή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλλαν στο να γεμίσουν δεκάδες τσάντες που θα ανακουφίσουν – έστω και στο ελάχιστο – τον πόνο των δεκάδων συνανθρώπων μας που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Διανομή τροφίμων από τον Δ.Ο.ΚΑ.Π.ΠΑ.Μ.

Ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, θα γίνει η διανομή της πρώτης δόσης των τροφίμων της Ε. Ε. (φέτα, γραβιέρα, μακαρόνια, κλπ) στους δικαιούχους.

Στα τοπικά διαμερίσματα, η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους κατά τόπους εκπροσώπους ενώ στον Κρουσώνα η διανομή θα γίνει από τον χώρο του παλιού παιδικού σταθμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2810821505, και 2810711884