Με δύο εορταστικές εκδηλώσεις που εμπεριέχουν έντονο το στοιχείο της μουσικής και της διασκέδασης ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων δράσεων του δήμου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, πραγματοποιούνται αύριο: η Χριστουγεννιάτικη Μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά, με πρωταγωνιστές τους «Xana Zoo», όπου θα λάβει χώρα στην Πλατεία Καλλεργών, έξω από το Δημαρχείο – «LOGGIA», και ώρα 17:00, με παράλληλη δράση τα «Παιχνιδομαζέματα – Δωροσκορπίσματα Νο 2», ένα μεγάλο παιχνιδοτύλιγμα που οργώνεται και χορηγείται από το ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio Κρήτης 102,8.

Επίσης, λίγο αργότερα, στις 20:30 θα δοθεί, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Λ. Τζωρτζάκη, όπου θα ακουστούν Χριστουγεννιάτικες παραδοσιακές μελωδίες αλλά και ερμηνείες από έργα των: John Lennon, Yoko Ono, Dmitri Shostakovich, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Johann Strass II, Duke Ellington, Carlos Santana.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και για τις δύο εκδηλώσεις.

Flashnews.gr/ Γιώργος Σαριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook