Επεισόδια, γιαούρτια, προπηλακισμοί, φυγαδεύσεις, ακόμη και κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας είχε το μενού των αναδράσεων από τους οπαδούς του Ηρακλή, για την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής να μην χορηγήσει άδεια στον Γηραιό, κάτι που σημαίνει πως αποχαιρετά την Super League για την Football League. 

Η κατάσταση την \”πρωτεύουσα του βορρά\” είναι τις τελευταίες ώρες εκτός ελέγχου και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. 

Περίπου δέκα χιλιάδες οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν στο Κατσάνειο ενώ την στιγμή που έφτασαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης και ο οικονομικός διευθυντής Αλέξης Κεσόπουλος ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες που στην συνέχεια έγιναν προπηλακισμοί. 
Στην συνέχεια, ο κόσμος μεταφέρθηκε προς το δημαρχείο ενώ, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός, πως πολλοί φίλοι του Ηρακλή κρατούσαν σημαίες των Σκοπίων και ζητούσαν να «μετακομίσει» η ομάδα στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. 
Στη διαδρομή προς το δημαρχείο, δεν έλειψαν και οι φωτιές σε κάδους σκουπιδιών, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται επί ποδός πολέμου, έτοιμες να επέμβουν σε περίπτωση που χρειαστεί.
Κατά την άφιξη των οπαδών στο δημαρχείο, ο κόσμος φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ξεκίνησαν και οι επιθέσεις οπαδών με τα ΜΑΤ και κάπου εκεί ο έλεγχος χάθηκε εντελώς. Τα δακρυγόνα, οι φωτιές και οι κατά μέτωπο επιθέσεις, είχαν την τιμητική τους…

Τα επεισόδια, πάντως, ανάμεσα στους «κυανόλευκους» και τις αστυνομικές δυνάμεις δεν άργησαν να ξεσπάσουν, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών επί της οδού Τσιμισκή για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.
Οι αντιδράσεις των οπαδών του Ηρακλή, όμως, δεν περιορίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, αλλά επεκτάθηκαν και στην Αθήνα με επίθεση στα γραφεία της ΕΠΟ, ρίχνοντας γιαούρτια στην κεντρική είσοδο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook