Με σύνθημα \”παίζουμε ποδόσφαιρο για τον συνάνθρωπο\” θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/12) φιλανθρωπικός αγώνας, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Αντιμέτωπες ομάδες ο Α.Ο. Κεραμειά και η Μικτή Δημοσιογράφων, την οποία θα κοουτσάρει ο Μουράτ Σεροπιάν. 
Σκοπός του αγώνα είναι η συγκέντρωση τροφίμων για διάθεση στις άπορες οικογένειες των Χανίων, μέσω συνεργασίας με τα παιδιά της Εθελοντικής Ομάδας Στήριξης \”Συνάνθρωπος\”.
Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΚ:
\”Άλλη μία προσφορά προστέθηκε για το φιλανθρωπικό μας αγώνα την Τετάρτη 18/12, 3 μ.μ στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Αφοι Σκορδυλάκη και το παντοπωλείο του κ. Σπύρου Σκορδυλάκη προσφέρουν μεγάλη ποσότητα τροφίμων προς διάθεση στις άπορες οικογένειες των Χανίων, μέσω του \”Συνάνθρωπου\”.

Ήδη, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τα παιδιά του \”Συνάνθρωπου\”, προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειές μας, ενώ είναι έτοιμα τόσο το τηλεοπτικό όσο και το ραδιοφωνικό σποτ της εκδήλωσής μας.
Ο ιατρός Ιωάννης Κασελλάκης θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα πλαισιώσει την ομάδα του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ που θα προσφέρει τις Α\’ Βοήθειες, σε περίπτωση που χρειαστεί, στο φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στον Α.Ο. Κεραμειά και στη Μικτή Δημοσιογράφων.
Παράλληλα, εκτός της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, του Χανιά ΣΠΟΡ FM, του athlitiko.gr και του flashnews.gr, στους χορηγούς επικοινωνίας προστέθηκε και το Ράδιο Φάρος.
Υπενθυμίζεται ότι προπονητής των δημοσιογράφων θα είναι ο τεχνικός του Α.Ο. Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα, καθώς ανταποκρίθηκε πολύ ζεστά στην πρόσκλησή μας.
Διαιτήτης του αγώνα θα είναι ο πρώην βοηθός, Στέφανος Μαλαδάκης. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του \”Ξυλόφουρνου\” του Αγίου Νεκταρίου θα προσφέρει σε όσους βρεθούν στο γήπεδο εορταστικά εδέσματα σε τιμές κάτω του κόστους, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το σκοπό του αγώνα. 
Όσα από τα εδέσματα δεν πωληθούν, θα διατεθούν σε σακούλες ή μέσω φορέων διανομής, σε άπορους συμπολίτες μας. Κεντρικός χορηγός του αγώνα είναι τα κρεοπωλεία ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ. Ευχαριστούμε προσωπικά τον πρόεδρο της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων κ. Νίκο Χαζηράκη για τη θετική του ανταπόκριση στο αίτημά μας.\”

Το σποτ του αγώνα, στον οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι και το Flashnews.gr:

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook