Ενώ τα σενάρια για οριστική συμφωνία Εργοτέλη – Ολυμπιακού για την πώληση του Πελέ φουντώνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η μεταγραφή δεν θεωρείται κλεισμένη, κι αυτό γιατί δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους ούτε ο Πελέ, ούτε ο μάνατζερ του παίκτη.

Εργοτέλης και Ολυμπιακός φαίνεται να καταλήγουν στις 600 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο υπήρξε βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα 24ωρα.

Οι Θεσσαλονικείς προσέφεραν 400 χιλιάδες και διαγραφή του χρέους για την μεταγραφή Κουτσιανικούλη (213 χιλιάδες ευρώ).

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη πάντως φαίνεται να προτιμούν τα μετρητά του Ολυμπιακού, καθώς τους προσφέρουν μεγαλύτερη ρευστότητα, που έχουν απόλυτη ανάγκη. Εξάλλου για τον Κουτσιανικούλη οι κιτρινόμαυροι πρέπει άμεσα να καταβάλουν 113 χιλιάδες και όχι ολόκληρο το ποσό.

Επίσης πληροφορίες του flashnews.gr θέλουν και τον ίδιο τον παίκτη να προτιμά το λιμάνι παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση.

Ο Πορτογάλος έδειξε σίγουρος πως μπορεί να καθιερωθεί στους ερυθρόλευκους, γεγονός που είδε με ικανοποίηση ο ίδιος ο Β. Μαρινάκης στην συνάντηση των δύο στο Καραϊσκάκη.

Καθοριστικός παράγοντας πάντως για την έκβαση της μεταγραφής είναι άλλος.

Αν θα αποδεχτεί ο παίκτης να δοθεί δανεικός τον Γενάρη από τους ερυθρόλευκους ή αν πειστεί ο Μίτσελ να τον κρατήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Πελέ δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να δοθεί δανεικός, καθώς από την άλλη πλευρά από τον ΠΑΟΚ, μετά από επικοινωνία του ποδοσφαιριστή με τον Στέφενς, του διεμήνυσαν πως υπολογίζεται κανονικά από την πρώτη στιγμή.

Την ίδια ώρα υπάρχει εκκρεμότητα και με την αποζημίωση του μάνατζερ του, στην περίπτωση μεταγραφής, καθώς δεν υπάρχει αυτή την ώρα συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Όσο τα δύο τελευταία μένουν ανοικτά, τόσο η μετακίνηση του παίκτη θα παραμένει στον αέρα.

Flashnews.gr /Μ. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook