Το 2006, μία Αμερικανίδα έφηβη από το Τέξας, έπεσε θύμα βιασμού από τον Ρακίμ Μπόλτον και μερικούς άλλους συμμαθητές του. Η τότε 16χρονη δεν δικαιώθηκε, μιας και ο Μπόλτον δέχτηκε την κατηγορία αλλά η ποινή του περιορίστηκε σε 2 χρόνια με αναστολή, προσφορά κοινωνικής εργασίας αλλά και τάξεις διαχείρισης θυμού.

Μετά από λίγο καιρό, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, οι κατηγορίες διαγράφηκαν και ο Μπόλτον ήταν ελεύθερος να επιστρέψει στο σχολείο και την ομάδα του μπάσκετ όπου και έπαιζε, σαν να μην συνέβη τίποτα.

Και τι μας νοιάζουν όλα αυτά; Η κοπέλα αυτή διώκεται ποινικά από το σχολείο της επειδή κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ, όπου και παραβρισκόταν ως cheerleader, αρνήθηκε να φωνάξει το όνομα του Μπόλτον και να τον επευφημήσει.

Ναι! Έγινε δικαστήριο και της ζητούν γύρω στα 33.000 ευρώ για αποζημίωση επειδή λέει δεν έκανε το καθήκον της. Επιπλέον, ο γυμναστής της απαγόρευσε την είσοδο στους αγώνες μπάσκετ, αλλά και τη συμμετοχή στην ομάδα των cheerleaders.

Το δικαστήριο αρνείται την έφεση της νεαρής αυτής κοπέλας, λέγοντας πως το καθήκον της ήταν να σηκώσει τα πον πον της και να φωνάξει με χαρά το όνομα του Μπόλτον, μιας και εκείνη τη στιγμή εκπροσωπούσε το σχολείο της και την ομάδα του μπάσκετ και όχι τον εαυτό της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook