Σε συναγερμό τέθηκε η αστυνομία το μεσημέρι, όταν απο βλάβη σε στρατιωτικό όχημα χύθηκαν ποσότητες μηχανέλαιων στο οδόστρωμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, κοντά στον Πετρέ.
Η βλάβη συνέβη σε συνοδευτικό όχημα της αυτοκινητοπομπής για την μεταφορά του συστήματος των πυραύλων S-300 απο το Πεδίο Βολής Κρήτης, στα Χανιά, στην έδρα του που είναι στην 126 Σμηναρχία Μάχης, στο Ηράκλειο.
Ενώ η αυτοκινητοπομπή βρισκόταν στην περιοχή του Πετρέ και κατεθυνόταν προς το Ρέθυμνο, διαπιστώθηκε η διαρροή λαδιών απο ένα όχημα. 
Αμέσως διακόπη η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και μετά την εξασφάλιση των αναγκαίων συνθηκών, τα στρατιωτικά οχήματα συνέχισαν την πορεία τους.
Όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης \”εξαιτίας διάχυσης μηχανέλαιων στο οδόστρωμα, η κατάσταση του οδικού δικτύου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, έχει ως εξής:
• Από το 49ο έως το 51ο χλμ (περιοχή Πετρέ έως Γεράνι), ρεύμα από Χανιά προς Ρέθυμνο, παρατηρείται έντονη ολισθηρότητα.
Οι οδηγοί που θα διέλθουν από το σημείο, παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων που βρίσκονται στο σημείο.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook