Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (18/12) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας Νίκος Αναστόπουλος υπολογίζει σε 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League. 

Διαιτητής έχει οριστεί ο Γιάννης Κάμπαξης από την Εύβοια, με βοηθούς τους Χρήστο Σωτηρόπουλο (Αχαΐας) και Βασίλη Καμπούρη (Εύβοιας) και 4ο τον Γιάννη Δελφάκη από την Αρκαδία. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Γενναίος από την Αθήνα.

Η επίσημη ενημέρωση για την αποστολή:
\”Είκοσι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, στις 17.15, με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κατάι, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook