Ο Δήμος Πλατανιά, στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του, διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον «Πολυχώρο» Πλατανιά, εορταστική εκδήλωση το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2013, στο Πάνω Γεράνι, στην πλατεία έξω από την αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερανίου, έπειτα και από την ανάλογη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο του Πλατανιά την προηγούμενη ημέρα. 
Η εκδήλωση άρχισε το μεσημέρι, με την τοποθέτηση στην πλατεία διαφόρων φουσκωτών και άλλων παιχνιδιών- ευγενική προσφορά του Εκθεσιακού «Πολυχώρου» Πλατανιά- όπου τα παιδιά έπαιξαν δωρεάν και διασκέδασαν με τα καμώματα ενός απίθανου \”καλικάντζαρου\” .Στη συνέχεια , μέσα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Πλατανιά ψυχαγώγησαν το πολυάριθμο ακροατήριο που είχε συγκεντρωθεί με μουσική και τραγούδια Χριστουγεννιάτικα καθώς και με τα κάλαντα.
Εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων καθώς και ένα συμβολικό δώρο από το Δήμο για την προσπάθεια που είχαν καταβάλει να μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και τη χαρά των εορτών σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Ο παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους θα βρίσκεται τη Δεύτερα 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ. στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βουκολιών, με τη συνεργασία και προσφορά του «Πολυχώρου» Πλατανιά. Παράλληλα, από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 το χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Πλατανιά σας περιμένει στο Ξυλόσκαλο του Ομαλού, με πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook