«Έχω κάνει πολλά για το χατίρι του έρωτα», λέει η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της στην «Real News». «Βέβαια, ο τρόπος που ερωτευόμουν στα νιάτα μου ήταν πολύ εγωιστικός. Εγώ δεν ήξερα ποτέ τη λέξη \’αγάπη\’, όλη μου η ζωή ήταν έρωτας.
 Όλη μου η ζωή ξεκινούσε από δύο \’έψιλον\’: έρωτας και ελευθερία. Το μοναδικό μου όνειρο ως παιδί ήταν να παραμείνω για πάντα ελεύθερη. Και το απέδειξα με την πορεία της ζωής μου. Έκανα πάντα τα λάθη μου σημαία. Και γι\’΄αυτό δεν χώρεσα πουθενά. Ούτε σε γάμο, ούτε σε συμβατική σχέση, ούτε σε θεατρικό χώρο. Ήμουν παντού και πουθενά».
«Ήμουν εγωίστρια στη δόξα μου», προσθέτει κάνοντας την αυτοκριτική της. «Ανελέητη στους έρωτές μου. Είναι αμέτρητοι οι άνδρες που έχω καταστρέψει. Την ώρα που έλεγα σε κάποιον ότι θα είναι ο παντοτινός μου έρωτας, την ίδια στιγμή έφευγα. 
Δεν μπορούσα να είμαι δεδομένη. Πνιγόμουν και μόνο στην ιδέα. Έφευγα από ανασφάλεια και δειλία, όχι από δύναμη. Μισούσα το κανονικό και την πεπατημένη. Είχα την έπαρση της ομορφιάς, πάντα έψαχνα το καλύτερο. Ακόμα και όταν είχα το καλύτερο, δεν μπορούσα να το εκτιμήσω», εξομολογήθηκε φανερώνοντας αισθήματα ενοχής.
Ήταν μοιραία γυναίκα και συνεχίζει…
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook