Πήγε στο νοσοκομείο Χανίων και όταν κατέβηκε στο πάρκινγκ βρήκε το αυτοκίνητό του παραβιασμένο.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του Flashnews.gr, όταν έφτασε η ώρα να φύγει από το νοσοκομείο είδε ότι κάποιοι το είχαν διαρρήξει.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη, ο οποίος δήλωσε το συμβάν στην αστυνομία, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό παραβίασης αυτοκινήτου στο συγκεκριμένο χώρο.

Όπως ο ίδιος καταγγέλει, από τη στιγμή που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του, στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, με φύλακες στην κεντρική πύλη, ήταν ήσυχος και δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι αυτό θα γινόταν αντικείμενο παραβίασης στα χέρια κλεφτών σε ένα χώρο που θεωρείται ελεγχόμενος.

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, δηλώνει ότι πρόκειται για μια τεράστια περιοχή πέρκινγκ 120 στρεμμάτων τα οποία είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Αν το αυτοκίνητο ήταν κοντά στην πύλη ενδεχομένως να είχε γίνει αντιληπτό από τους φύλακες, αν όμως το αυτοκίνητο βρίσκεται πιο μακριά δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό.

Οι φύλακες στην πύλη δεν είναι δυνατό να κάνουν έλεγχο στα χαρτιά κάθε οδηγού που φεύγει από το χώρο του νοσοκομείου για να διαπιστώσουν αν συμβαίνει κάτι ύποπτο, υποστηρίζει ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων.

Πάντως τα δυο κρούσματα δείχνουν ότι οι επίδοξοι κλέφτες έχουν πλέον ξεφύγει από τα όρια αφού δεν διστάζουν να δράσουν σε μέρη όπου κυκλοφορεί κόσμος όπως το πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook