Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος “εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο” που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, για τον εορτασμό της Χριστουγεννιάτικης περιόδου 2013-2014.

Μετά την Θεατρική Παράσταση “Μουτζουρωτής Χαρτιών” την γευστικότατη Κανελάδα που ήπιαμε στην Εθνικής Αντιστάσεως, τα Μαγευτικά Ακροβατικά που παρακολουθήσαμε στην οδό Τσουδερών αλλά το Θέατρο Σκιών από τον Κρητικό Καραγκιοζοπαίχτη Νίκο Μπλαζάκη.

Σειρά είχε η εκπληκτική Συναυλία – Παράσταση που παρακολουθήσαμε στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Η συναυλία – παράσταση είχε ως θέμα «το Παραμύθι του Σκρουτζ» και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Μουσικό Καρπό, την χορωδία του και το Κουϊντέτο Χάλκινων Οργάνων Creta Brass. Σε μουσική και κείμενα της Μαρίας Δαγαλάκη, Σκρουτζ τον Κώστα Costa και αφηγητές την Βιργινία Περάκη και τον Γιώργο Πεδιαβιτάκη.

Οι εκδηλώσεις όμως δεν σταματούν εδώ

Συνεχίζονται με 3 εκδηλώσεις την Τρίτη 24/12/2013

1. «Χριστουγεννιάτικα Παραδοσιακά Κάλαντα με λύρες και μαντολίνα» 11.00 – 13.00. Σε συνεργασία με την Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής της Ενοριακής Εστίας του Μητροπολιτικού Ναού με υπεύθυνο τον κ. Κωστή Κουτελιδάκη στους δρόμους της αγοράς του Ρεθύμνου.

2. Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά «Η Επανάσταση των γλυκών». Μια πεντάωρη ευχάριστη δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά όσο οι γονείς ψωνίζουν στην αγορά. Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι ένα εργαστήριο με όλα τα υλικά για τα πεντανόστιμα κουλουράκια με άρωμα κανέλας όπου τα παιδιά συμμετέχουν με μουσικοκινητικά παιχνίδια.

3. Εθνικής Αντιστάσεως – Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο party νωρίς το απόγευμα. Η Αγορά κερνά σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο party με πολλά κεράσματα, γλυκά, μουσική και πολύ χορό!!! Από τις 15.00 σας περιμένουμε όλους να ευχηθούμε μαζί Καλά Χριστούγεννα!!!

Καθώς επίσης το Σάββατο 28/12/2013

4. Πλατεία 4 Μαρτύρων. Γράμμα στον Αι Βασίλη. 11.00 – 13.30 Για 2 ½ ώρες το μεσημέρι ένα μικρό ξωτικό, σε σπιτάκι γκαζέπο στολισμένο σαν το γραφείο του Αι Βασίλη, υποδέχεται τους μικρούς φίλους και με μουσική υπόκρουση σε τυπωμένα χαρτιά και φακέλους γράφουν τις επιθυμίες τους και τις τοποθετούν στο μεγάλο γραμματοκιβώτιο που υπάρχει εκεί. Αμέσως μετά κερνάμε όλους τους μικρούς μας φίλους ποπ κορν!!! Παράλληλα έχουμε και την Ανταλλαγή βιβλίων !!! Το βιβλίο είναι ο καλύτερος σύμβουλος για μικρούς και μεγάλους. Φέρτε τα βιβλία που έχετε διαβάσει και δεν χρειάζεστε πια και διαλέξτε κάποιο άλλο από τον πάγκο μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook