Υπάλληλοι του Δήμου προσπαθώντας να ακινητοποίησουν αδέσποτο σκυλί, σχεδόν το στραγγάλισαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων αθηναίων που παρακαλούθησαν με αποτροπιασμό τις σκηνές βαρβαρότητας.

Το άτυχο σκυλί όπως κατέγραψαν με τα κινητά τους οι περαστικοί, αιμορραγούσε από το στόμα του λόγω της βαναυσότητας με την οποία το ακινητοποίησαν οι \’\’υπεύθυνοι\’\’. Στην ιστοσελίδα adespoto.gr όπου δημοσιεύονται οι φωτογραφίες , οι φιλόζωοι γράφουν χαρακτηριστικά: Αυτός είναι ο τρόπος που φροντίζουν τα αδέσποτα οι \”υπέυθυνοι\” του Δήμου Αθηναίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στις 11:30, στο Μοναστηράκι και όπως υποστηρίζουν οι φιλόζωοι, το ειδικό ραβδί που χρησιμποιείται για την περισυλλογή αδέσποτων είναι για να μπορέσει κάποιος να μαζέψει ένα ζώο με ασφάλεια για να μην επιτεθεί σε αυτόν που επιχειρεί να το περιορίσει ή σε άλλους και όχι για να πνίξεις το ζώο.

Συγκεκριμένα καταγγέλουν πως οι άνδρες του συνεργείου χρησιμοποίησαν τον \”κόμπο\” ασφαλείας γύρω από τον λαιμό του άτυχου ζώου. Αυτός ο κόμπος, μπορεί να δουλέψει και ως \”στραγγαλιστής\” αφού με δυο δυνατά γυρίσματα γύρω απο το λαιμό του ζώου μπορεί να το πνίξει και μάλιστα με τρόπο μαρτυρικό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook