Με σκοπό να αποδείξει και στα δυο τελευταία παιχνίδια του ομίλου του ότι δεν είχε ουσιαστικά… αντίπαλο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναχώρησε την Παρασκευή (6/5) στην Αθήνα. Το χανιώτικο συγκρότημα θα αναμετρηθεί αρχικά το Σάββατο (7/5) με το Περιστέρι και μία μέρα μετά με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου για την 9η και 10η αγωνιστική αντίστοιχα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας του πόλο.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου θα γίνει στο κολυμβητήριο Περιστερίου και θα ξεκινήσει στις 14.30, ενώ της Κυριακής θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου με ώρα έναρξης 15.30 και τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να λογίζεται ως γηπεδούχος.

Το μοναδικό κίνητρο για την ομάδα του Νίκου Βλαζάκη είναι να πετύχει το «10Χ10» αφού τα πάντα έχουν κριθεί στην α’ φάση του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα τα παιχνίδια αυτά θα είναι ακόμα μια ευκαιρία για τον έμπειρο προπονητή να χρησιμοποιήσει νεαρούς αθλητές.

Ο προπονητής του ΝΟΧ υπολογίζει σε 15 παίκτες, με τη θέση του Θοδωρή Μουστεράκη, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων που σχετίζονται με τη σχολή του θα αναγκαστεί να μείνει στα Χανιά, να παίρνει ο νεαρός Μαζοκοπάκης.

 

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής:

Λαγωνικάκης, Λεβεντάκης, Φράγκος, Σολανάκης, Αυγουστιανάκης, Βιζυράκης, Κωνσταντουδάκης, Λάππας, Μπαριωτάκης, Μπαριτάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Φωκάς, Μαρκάκης, Λειψάκης, Φυτράκης.

 

                                                          

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook